acasa despre noi servicii solutii clienti contact

RC Audit Consult ofera servicii de contabilitate unor firme si grupuri de firme importante.

Serviciile oferite de noi sunt:

1. Evidență contabilă completa Sintetică și analitică pentru societăți comerciale mici și mijlocii din orice domeniu de activitate economică finalizate prin întocmirea si depunerea raportarilor lunare, trimestriale si anuale obligatorii si conforme legislatiei în vigoare; asigurarea relatiei cu Inspectoratul Teritorial de Munca(inregistrarea firmei, intocmirea statelor de salarii, incheierea de noi contracte de munca etc.)2. Evidenta contabila si închiderea lucrarilor financiar-contabile Noi putem finaliza situatiile finaciare ale firmei tale, daca ai nevoie de o parere experta in domeniu, noi suntem ceea ce cauti.


Tarifele practicate de noi sunt foarte accesibile, se stabilesc in functie de volumul de munca, dificultate si de serviciile suplimentare oferite clientului. Pentru o oferta de servicii va rugam sa ne contactati utilizand informatiile din sectiunea contact.3. Refacere evidențe contabile Daca s-au comis greseli, daca informatia contabila nu reflecta realitatea, daca tu consideri ca situatiile tale sunt intocmite eronat, noi oferim servicii de refacere a evidentelor si situatiilor contabile.5. Salarizare și personal


6. Asistență financiar-contabilă7. Pregatirea si asistarea controlului fiscal ( Garda Financiara si Administratia Financiara)
ACASA | DESPRE NOI | SERVICII | SOLUTII | CLIENTI | CONTACT
Copyright 2008 © RC AUDIT CONSULT
Designed by AMC PRO Software